top of page

la 06. elok.

|

Helsinki

The Future Weekend / Apollo Live Club Helsinki

Tickets are not on sale
See other events
The Future Weekend / Apollo Live Club Helsinki
The Future Weekend / Apollo Live Club Helsinki

Time & Location

06. elok. 2022 klo 22.00 – 07. elok. 2022 klo 4.00

Helsinki, Mannerheimintie 16, 00100 Helsinki, Finland

About The Event

The Future Weekend 2022

Robo Funk - A Daft Punk tributeshow (EU)

The Second Level (FI)

Dj Kristian K (SE)

Sin Sisters

The Weekend promoteam

Robo Funk on kansainvälisistä ammattimuusikoista, dj :stä ja huipputuottajasta koostuva ryhmä, joka esittää Daft Punkin tunnetuinta tuotantoa ensimmäisestä albumista 2000-luvun hitteihin uudelleen sovitettuna, mutta alkuperäisiä versioita kunnioittaen.

Hengästyttävän tribuuttishown viimeistelevät autenttiset asusteet, livetunnelma ja huippuluokan audiovisuaalinen toteutus.

@robofunkofficial

The Second Leveliä voidaan kutsua todelliseksi hustleriksi. Hän on lämmitellyt muun muassa David Guettaa Virossa ja esiintynyt Weekend Festivaleilla 30 000 henkisen yleisön edessä. Aktiivinen ja energinen nuori DJ tekee runsaasti yhteistyötä muun muassa pohjoismaisten kollegoidensa kanssa. The Second Level on julkaissut singlejä muun muassa norjalaisten Tungevaag ja Minus Manus kanssa, ja on tehnyt yhteistyötä Robin Schulzin kappaleilta tunnetun Alidan kanssa. Artistin kappaleet ovat saaneet radiosoittoa Suomen ja Norjan lisäksi myös Baltiassa ja Ranskassa. The Second Level allekirjoitti vastikään management-sopimuksen kansainvälisen Mickster Managementin (Lucas & Steve mgmt) kanssa. Artistin keväällä 2022 julkaistu sinkku “The Reason”on virallinen remake Hoobastankin legendaarisesta kappaleesta.

@thesecondlevel

Share This Event

bottom of page